Opinie o Nas
  • Przechowalnia 0
  • ...jest pusty

    Szukaj

    Wpisz szukany produkt


    Wyszukiwanie zaawansowane
    Szybki kontakt

    SKLEP@MANIU-STORE.PL

    HERMAN_KOSZALEK@O2.PL


    INFOLINIA:
    ZAMÓWIENIA TELEFONICZNE
    oraz SMS

    600290797
    w godz 8-20


    GG 1485221

    Certyfikat bezpieczeństa SSL 256bit
    Polityka prywatności

    Polityka prywatności oraz przetwarzanie danych

    Administratorem baz danych osobowych przekazywanych przez Konsumentów sklepu jest Sprzedający.
    Sprzedający zobowiązuje się do ochrony danych osobowych zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku oraz Ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną z dnia 18 lipca 2002 roku oraz zasad z Rozporządzenia RODO. Kupujący podając przy składaniu zamówienia swoje dane osobowe w minimalnej ilośći tj. imię, nazwisko, dokładny adres, telefon oraz adres email. Kupujący składając zamówienie wyraża zgodę na ich przetwarzanie przez Sprzedającego tylko i wyłącznie w celu realizacji złożonego zamówienia. Kupujący ma w każdej chwili możliwość wglądu, poprawiania, aktualizacji oraz usuwania swoich danych osobowych. Wszelkie dane przetwarzane przez Sprzedającego są na wniosek Kupującego zmeniane lub usuwane na bieżąco.
    Dane przechowywane są w formie, która jednoznacznie umożliwia identyfikację osoby, której dotyczą oraz przez okres nie dłuższy, niż jest to niezbędne do cełów, w których te dane są przetwarzane.
    Dane osoowe przetwarzane są w sposób zapewniający pełne ich bezpieczeństwo, w tym ochronę przed niedozwolonym lub niezgodnym z prawem przetwarzaniem oraz przypadkową utratą, zniszczeniem lub uszkodzeniem za pomocą odpowiednich środków technicznych. Dane adresowe klienta są niezbędne do realizacji zamówienia i są przez niego podawane dobrowolnie. WW dane przekazywane są do systemu informatycznego firmy kurierskiej tylko i wyłącznie celem utworzenia etykiety adresowej do złożonego zamówienia.
    Kupujący w każdym momencie posiada możliwość cofnięcia, sprzeciwu lub ograniczenia zgody na przetwarzanie swoich danych.
    Szczegółowe zasady zbierania, przetwarzania i przechowywania danych osobowych wykorzystywanych w celu realizacji zamówień przez sklep zostały opisane w Polityce prywatności, która znajduje się pod adresem www.maniu-store.pl
    W ramach realizacji umowy z Kupującym Sklep jest upoważniony przesłać na adres poczty elektronicznej Kupującego zaproszenie do wypełnienia ankiety posprzedażowej. Ankieta służy zbadaniu opinii o przeprowadzonej transakcji. Kupujący może dobrowolnie wypełnić ankietę.
    Kupujący ma prawo do wniesienia skargi na nienależyte przetwarzanie swoich danych do organu nadzorczego.
    Dyspozycje klienta co do modyfikacji lub usunięcia danych należy zgłaszać mailowo bądź telefonicznie na dane kontaktowe sklepu.


    Przetwarzanie danych osobowych Użytkowników następuje w celu realizacji Usługi. Dane osobowe znajdujące się w Serwisie mogą być wykorzystywane w celu informowania Użytkowników o Serwisie i świadczonych usługach. Udostępnianie danych osobowych przez Użytkowników ma charakter dobrowolny, lecz jest konieczne w celu realizacji Usługi. Dane osobowe są udostępniane przez Użytkownika przy rejestracji w Serwisie oraz aktualizacji danych. Administrator informuje, iż z momentem połączenia się przez Użytkownika z Serwisem w logach Serwisu ukazuje się informacja o numerze IP użytkownika. Dane te przetwarzane są w celach technicznych. Administrator wykorzystuje pliki typu cookie w celu gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z usługi przez Użytkownika. Pliki typu cookies umożliwiają dostosowanie usługi do potrzeb Użytkowników, tworzenie statystyk oglądalności Serwisu. Użytkownik ma prawo dostępu do swoich danych osobowych, prawo ich poprawiania, uzupełniania oraz prawo żądania zaprzestania przetwarzania danych i ich usunięcia. Po zakończeniu korzystania z Usługi przez Użytkownika Administrator może przetwarzać dane osobowe Użytkownika tylko w zakresie koniecznym do realizacji rozliczenia usługi lub dochodzenia roszczeń z tego tytułu, sprawdzenia czy korzystanie z usługi było zgodne z Regulaminem oraz przepisami prawa i wyjaśnienia okoliczności ewentualnego niedozwolonego korzystania z usługi.

    Oferujemy usługi z zakresu artykułów gospodarstwa domowego. Polecamy kawiarki, młynki do kawy, maszynki do ciastek oraz importowane z Ameryki Południowej oryginalne zaparzacze do kawy. W naszym sklepie można również kupić, szkło kryształowe oraz różnego rodzaju akcesoria alkoholowe. Jednym z najbardziej popularnych naszych produktów, jest prasa do owoców a maszynka do makaronu to hit ostatniego sezonu. Nasz sklep to również sklep z akcesoriami kuchennymi, a produktem firmowym jest bialetti indukcja oraz nierdzewne maszynki do makaronu. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą naszej firmy, oraz do zakupów.
    Akceptuję
    Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.