Opinie o Nas
  • Przechowalnia 0
  • Strona głównaPolityka prywatności
    ...jest pusty

    Szukaj

    Wpisz szukany produkt


    Wyszukiwanie zaawansowane
    Kontakt

    SKLEP@MANIU-STORE.PL

    HERMAN_KOSZALEK@O2.PL


    INFOLINIA:

    600290797
    w godz 8-20



    Kawiarka zaparzacz klasyczny MOKA EXPRESS 9 fil BIALETTI
    Szybki podgląd
    179,00 zł
    Miarka nierdzewna do kawy stal 7gr
    Szybki podgląd
    12,99 zł
    GRATIS MĄKA ++++ Włoska Maszynka do makaronu i wałkowania ciasta Marcato Atlas 150 +++ GRATIS MĄKA
    Szybki podgląd
    349,00 zł 315,00 zł
    Kawiarka zaparzacz Venus 6 BIALETTI INDUKCJA NOWA
    Szybki podgląd
    142,00 zł
    Kawiarka zaparzacz Venus 10 BIALETTI INDUKCJA nowa wersja
    Szybki podgląd
    209,00 zł 195,00 zł
    Włoski przecierak do pomidorów i warzyw mod 190 24cm
    Szybki podgląd
    115,00 zł
    Certyfikat bezpieczeństa SSL 256bit
    Facebook Messenger

    Facebook Messenger

    Polityka prywatności

    Polityka prywatności oraz przetwarzanie danych

    Administratorem baz danych osobowych przekazywanych przez Konsumentów sklepu jest Sprzedający.
    Sprzedający zobowiązuje się do ochrony danych osobowych zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku oraz Ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną z dnia 18 lipca 2002 roku oraz zasad z Rozporządzenia RODO. Kupujący podając przy składaniu zamówienia swoje dane osobowe w minimalnej ilośći tj. imię, nazwisko, dokładny adres, telefon oraz adres email. Kupujący składając zamówienie wyraża zgodę na ich przetwarzanie przez Sprzedającego tylko i wyłącznie w celu realizacji złożonego zamówienia. Kupujący ma w każdej chwili możliwość wglądu, poprawiania, aktualizacji oraz usuwania swoich danych osobowych. Wszelkie dane przetwarzane przez Sprzedającego są na wniosek Kupującego zmeniane lub usuwane na bieżąco.
    Dane przechowywane są w formie, która jednoznacznie umożliwia identyfikację osoby, której dotyczą oraz przez okres nie dłuższy, niż jest to niezbędne do cełów, w których te dane są przetwarzane.
    Dane osoowe przetwarzane są w sposób zapewniający pełne ich bezpieczeństwo, w tym ochronę przed niedozwolonym lub niezgodnym z prawem przetwarzaniem oraz przypadkową utratą, zniszczeniem lub uszkodzeniem za pomocą odpowiednich środków technicznych. Dane adresowe klienta są niezbędne do realizacji zamówienia i są przez niego podawane dobrowolnie. WW dane przekazywane są do systemu informatycznego firmy kurierskiej tylko i wyłącznie celem utworzenia etykiety adresowej do złożonego zamówienia.
    Kupujący w każdym momencie posiada możliwość cofnięcia, sprzeciwu lub ograniczenia zgody na przetwarzanie swoich danych.
    Szczegółowe zasady zbierania, przetwarzania i przechowywania danych osobowych wykorzystywanych w celu realizacji zamówień przez sklep zostały opisane w Polityce prywatności, która znajduje się pod adresem www.maniu-store.pl
    W ramach realizacji umowy z Kupującym Sklep jest upoważniony przesłać na adres poczty elektronicznej Kupującego zaproszenie do wypełnienia ankiety posprzedażowej CENEO.PL. Ankieta służy zbadaniu opinii o przeprowadzonej transakcji. Kupujący może dobrowolnie wypełnić ankietę.
    Kupujący ma prawo do wniesienia skargi na nienależyte przetwarzanie swoich danych do organu nadzorczego.
    Dyspozycje klienta co do modyfikacji lub usunięcia danych należy zgłaszać mailowo bądź telefonicznie na dane kontaktowe sklepu.


    Przetwarzanie danych osobowych Użytkowników następuje w celu realizacji Usługi. Dane osobowe znajdujące się w Serwisie mogą być wykorzystywane w celu informowania Użytkowników o Serwisie i świadczonych usługach. Udostępnianie danych osobowych przez Użytkowników ma charakter dobrowolny, lecz jest konieczne w celu realizacji Usługi. Dane osobowe są udostępniane przez Użytkownika przy rejestracji w Serwisie oraz aktualizacji danych. Administrator informuje, iż z momentem połączenia się przez Użytkownika z Serwisem w logach Serwisu ukazuje się informacja o numerze IP użytkownika. Dane te przetwarzane są w celach technicznych. Administrator wykorzystuje pliki typu cookie w celu gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z usługi przez Użytkownika. Pliki typu cookies umożliwiają dostosowanie usługi do potrzeb Użytkowników, tworzenie statystyk oglądalności Serwisu. Użytkownik ma prawo dostępu do swoich danych osobowych, prawo ich poprawiania, uzupełniania oraz prawo żądania zaprzestania przetwarzania danych i ich usunięcia. Po zakończeniu korzystania z Usługi przez Użytkownika Administrator może przetwarzać dane osobowe Użytkownika tylko w zakresie koniecznym do realizacji rozliczenia usługi lub dochodzenia roszczeń z tego tytułu, sprawdzenia czy korzystanie z usługi było zgodne z Regulaminem oraz przepisami prawa i wyjaśnienia okoliczności ewentualnego niedozwolonego korzystania z usługi.

    Oferujemy usługi z zakresu artykułów gospodarstwa domowego. Polecamy kawiarki, renomowanych Włoskich marek marcato, comandante , włoskie produkty marcato oraz importowane z Ameryki Południowej oryginalne młynki do kawy czy kawiarka indukcyjna. W naszym sklepie można również kupić bardzo wytrzymałe produkty takie jak kawiarka bialetti oraz różnego rodzaju akcesoria alkoholowe. Jednym z najbardziej popularnych naszych produktów, jest maszynka Atlas Marcato a akcesoria do kawiarek to hit ostatniego sezonu. Nasz sklep to również sklep z akcesoriami kuchennymi, a produktem firmowym są bialetti indukcja oraz nierdzewne kawiarki na indukcję. W cenie promocyjnej dostępna jest maszynka do makaronu. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą naszej firmy, oraz do zakupów, nasi konsultanci pomogą dokonać wyboru nawet najbardziej wymagającym klientom.
    Dbamy o Twoją prywatność

    Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możemy wykorzystywać pliki cookies własne oraz naszych partnerów w celach analitycznych i marketingowych, również w celu dopasowania treści reklamowych do Twoich preferencji. Możesz zaakceptować wykorzystanie wszystkich tych plików lub dostosować użycie plików do swoich preferencji.

    Dbamy o Twoją prywatność

    Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możemy wykorzystywać pliki cookies własne oraz naszych partnerów w celach analitycznych i marketingowych, również w celu dopasowania treści reklamowych do Twoich preferencji. Możesz zaakceptować wykorzystanie wszystkich tych plików lub dostosować użycie plików do swoich preferencji.

    Zarządzaj cookies

    Niezbędne pliki cookies
    Korzystanie przez nas z niezbędnych plików cookie jest konieczne dla prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Pliki te są instalowane w szczególności na potrzeby zapamiętywania sesji logowania lub wypełniania formularzy, a także w celach związanych ustawieniem opcji prywatności.
    Analityczne pliki cookies
    Analityczne pliki cookie umożliwiają sprawdzenie liczby wizyt i źródeł ruchu w naszym serwisie. Pomagają nam ustalić, które strony są bardziej, a które mniej popularne, i zrozumieć, jak użytkownicy poruszają się po stronie. Dzięki temu możemy badać statystki i poprawiać wydajność naszej witryny. Informacje zbierane przez te pliki cookie są agregowane, nie mają więc na celu ustalenia Twojej tożsamości. Jeśli nie zezwolisz na stosowanie tych plików cookie, nie będziemy wiedzieć, kiedy odwiedziłeś naszą stronę internetową.
    Funkcjonalne pliki cookies
    Funkcjonalne pliki cookie zapamiętują i dostosowują stronę do Twoich wyborów, np. preferencji językowych. Możesz ustawić przeglądarkę tak, aby blokowała lub ostrzegała o niezbędnych i funkcjonalnych plikach cookie, jednak spowoduje to, że niektóre części witryny mogą nie działać prawidłowo.
    Reklamowe pliki cookies
    Reklamowe pliki cookie pozwalają na dopasowanie wyświetlanych treści reklamowych do Twoich zainteresowań, nie tylko na naszej witrynie, ale też poza nią. Mogą być instalowane przez partnerów reklamowych za pośrednictwem naszej strony internetowej. Na podstawie informacji z tych plików cookie i aktywności w innych serwisach jest budowany Twój profil zainteresowań. Reklamowe cookies nie przechowują bezpośrednio Twoich danych osobowych, ale identyfikują Twoją przeglądarkę internetową i sprzęt. Jeśli nie zezwolisz na stosowanie tych plików cookie, dalej będziemy mogli wyświetlać Ci reklamy, jednak nie będą one dopasowane do Twoich preferencji. Zobacz jak Google używa tych danych. Możesz zrezygnować ze wszystkich spersonalizowanych reklam w ustawieniach reklam, lub z wybranych firm na stronie www.aboutads.info.
    Powered by eBiznes.pl